System U 

Resultaat in Vitaliteit

System U

In Nederland zijn we met elkaar nog nooit zo gelukkig geweest, maar toch zijn er nog nooit zoveel burn-outs geweest als dat er nu zijn. Dit verbaast ons enorm, omdat we hier met elkaar zeker wat aan kunnen doen. 

Wij van System U hebben de VitalityScan ontwikkeld en kunnen met behulp van een complex algoritme de ontwikkelingen op zowel persoonlijk niveau, teamniveau als organisatiebreed inzichtelijk maken. Met behulp van deze berekening brengen we direct de achterliggende oorzaak van iedere ontwikkeling in kaart en analyseren deze. Op deze manier zijn de meest complexe vragen over iedere ontwikkeling direct en concreet te beantwoorden, of het nu over de ontwikkeling van stress, ziekteverzuim, (werk)geluk, groei of inzetbaarheid gaat.

We organiseren autonomie binnen teams en organisaties door een uniek passend advies te geven waarin alle belangen binnen een organisatie worden meegewogen. Zo kunnen we collectief groeien en lopen we nooit achter de feiten aan als het gaat om de vitaliteit en ontwikkeling van medewerkers.